1 Followers
jalkapallopelipaidatfi

Painatuksella halvalla jalkapallo pelipaidat/peliasut 2016/17 verkkokauppa

Nauti elämästä, nauti jalkapallo. Tervetuloa sivuillemme: finejalkapallo.com, jakaa teidän kanssanne uusimmat jalkapallo pelipaidat.

Barcelona allekirjoitti Coutinho ajaa hinta Juventus Paulo Dybala

Philippe Coutinhon myynti Barcelonaan on nostanut hintansa numeroon 10 jalkapallo pelipaidat omistajan Paulo Dybala Italiassa ilmoitettujen tietojen mukaan. Jos Manchester United haluaa ottaa Paulo Dybalan pois Juventukselta, heidän täytyy häivyttää summa Barcelonasta Philippe Coutinholle raporttien mukaan.

Philippe Coutinho lopetti 145 miljoonan puntaa Liverpoolista Nou Campiin lauantai-iltana. Italian sanomalehti TuttoSport on huomannut, että Juventus voi lisätä Dybalan kyselevää hintaa yli 150 miljoonaan euroon. Juventus jalkapallo pelipaidat 2017/18 myytävänä verkkokaupassa.

Huolimatta italialaisista mestareista, jotka ovat vakuuttuneita siitä, että hän ei ole myynnissä, Manchester United on ollut yhteydessä toisiinsa. Sekä Dybala että Coutinho ovat samanlaisia ​​rooleja - kun Dybala peri Alessandro Del Pieron ikonista No.10 -paita - vaikka argentiina on nuorempi (lähes 18 kuukautta) ja on voittanut enemmän Coutinhon nimikkeitä. Voit myös ostaa Juventus pelipaita lasten näyttämään tukeanne.