1 Followers
jalkapallopelipaidatfi

Painatuksella halvalla jalkapallo pelipaidat/peliasut 2016/17 verkkokauppa

Nauti elämästä, nauti jalkapallo. Tervetuloa sivuillemme: finejalkapallo.com, jakaa teidän kanssanne uusimmat jalkapallo pelipaidat.

Paris Saint Germain lapsille jalkapallo pelipaidat Neymar 10 myytävänä verkkokauppa

Paris Saint Germain superstar numero 10 jalkapallo pelipaidat omistaja Neymar oli "painottanut" hänen rangaistus argumentti Edinson Cavani Paris Saint-Germain, mutta näkyy hänen kärsivällisyytensä palkitaan.

Se on entisen Parc des Princesin suosikin Nene mukaan, joka lisää, että Neymar on onnellinen Ranskassa huolimatta raporteista, jotka liittävät hänet varhaiseen poistumiseen. Mutta huolimatta hänen Ligue 1 -uransa hienosta aloittamisesta on väitetty, että Neymar on kaukana asettunut uuteen ympäristöönsä ja haluaa siirtyä Real Madridiin. Paris Saint Germain jalkapallo pelipaidat 2017/18 myytävänä verkkokauppa.

Mutta Nene arvioi maanmiehensä Neymarin rentoutumista, kun hän jatkaa sopeutumistaan ​​elämään Ranskan pääkaupungissa. Nene sanoi: "Neymar ei ole koskaan kertonut minulle, että hän on pettynyt hoitoon, jota hän saa Ranskassa. Varmasti hän ehkä odotti muutamia asioita helpommin kuin todellisuudessa, mutta tämä on jalkapalloa - emme voi ennustaa kaikkea. "Voit myös ostaa Neymar jalkapallo pelipaidat