1 Followers
jalkapallopelipaidatfi

Painatuksella halvalla jalkapallo pelipaidat/peliasut 2016/17 verkkokauppa

Nauti elämästä, nauti jalkapallo. Tervetuloa sivuillemme: finejalkapallo.com, jakaa teidän kanssanne uusimmat jalkapallo pelipaidat.

Cristiano Ronaldo osuu toinen vaikuttava virstanpylväs

Juventus-supertähti Cristiano Ronaldo on jatkanut Red-Hot-formaattiaan Serie A: ssa. Portugalin jatko oli jälleen viikonloppu-ottelussa Italian jättiläisille, nettouttamalla hänen toisella maalillaan 3-0 voitonsa Fiorentinaan. Ronaldo pelipaita Juventus myytävänä verkkokaupassa.

Näin tehdessään Ronaldo tuli vain kolmas pelaaja pisteet viiden peräkkäisen Serie A poissa peli tämän vuosisadan. Ronaldon juoksu alkoi Frosinonen otteluun viidessä ottelussa, ennen kuin hän lisäsi tavoitteita Udinese, Empoli, AC Milan ja Udinese. Voit myös ostaa Juventus pelipaita 2018/19 saadaksesi tukea.

Lisäksi Ronaldo vastasi myös 61-vuotiaan Juventus-ennätyksen tulossa ensimmäiseksi pelaajaksi, joka voitti 10 maalia tai enemmän 14 ottelun jälkeen ensimmäisessä Serie-kaudellaan, kun John Charles vuonna 1957/58. jalkapallo pelipaidat laadukkaita!

La Violaa vastaan ​​tekemänsä rangaistuksen seurauksena Ronaldo on nyt johtava maalintekijä italialaisessa huippupelissä Genovan Krzysztof Piatekin rinnalla.