1 Followers
jalkapallopelipaidatfi

Painatuksella halvalla jalkapallo pelipaidat/peliasut 2016/17 verkkokauppa

Nauti elämästä, nauti jalkapallo. Tervetuloa sivuillemme: finejalkapallo.com, jakaa teidän kanssanne uusimmat jalkapallo pelipaidat.

Manchester United julkaisee digitaalisen leopardin jalkapallo pelipaidat tiimille FIFA 19: ssa

Manchester United on yhdistänyt sarjan valmistajat, adidaksen ja FIFA: n luojien, EA Sportsin, julkaisemaan neljännen "digitaalisen" sarjan, jossa on leopardipainatus. jalkapallo pelipaidat myytävänä verkkokaupassa.

Jersey on suunniteltu ensisijaisesti FIFA Ultimate Teamin mielessä, mutta fanit voivat ostaa fyysisiä kopioita adidaksen verkkokaupasta. Se kuitenkin asettaa sinulle takaisin suuret 80 €, ja se on saatavana vain aikuisille, XS: stä XL: ään. Anteeksi, vanhemmat. Voit myös ostaa Manchester United pelipaita 2018/19 myymälämme.

Jersey on yksi neljästä odotetaan julkaistavaksi uusimmalla FIFA-pelillä, Bayern Münchenillä, Juventuksella ja Real Madridilla - adidaksen muilla korkean profiilin asiakkailla - myös kaikki odotetaan tulevan ulos. Manchester Unitedilla oli viime vuoden aikana myös FIFA-sarja, mutta sen värimaailma oli paljon vastaavan Unitedin perinteiden kanssa. Manchester United pelipaita lasten kanssa laadukkaita!