1 Followers
jalkapallopelipaidatfi

Painatuksella halvalla jalkapallo pelipaidat/peliasut 2016/17 verkkokauppa

Nauti elämästä, nauti jalkapallo. Tervetuloa sivuillemme: finejalkapallo.com, jakaa teidän kanssanne uusimmat jalkapallo pelipaidat.

Messi on yksi syy miksi Antoine Griezmann kieltäytyi Barcelonasta

Barcelona oli kiinnostunut ranskalaisesta, mutta päätti pysyä Atletico Madridissa. Hän oli kuitenkin näyttäytynyt liikkeelle, mutta julkaisi videon World Cupin jälkeen selittäen päätöksen päästä Espanjan pääkaupunkiin. jalkapallo pelipaidat myytävänä verkkokaupassa.<!--?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" ?-->

Messi on epäilemättä maailman suurin pelaaja, ja monet myyntipisteet kertovat olevansa tärkein päätöksentekijä Barcelonassa. Ja Griezmann on myöntänyt, että tietäen, ettei hän olisi Nou Campin tähtihenkilö, hänellä oli osa hänen valintansa mukaan. Voit myös ostaa Messi pelipaita Barcelona näyttää tukeanne.

Griezmann sanoi: "Oliko vaikeaa kieltää Barcaa? Se oli hyvin vaikeaa, mutta sitten siellä on klubi, missä olet, missä olette tärkeä toimija ja missä he rakentavat hankkeen ympärillänne. osa.

"Mutta joukkueenmiehet ja klubin henkilöt tekivät kaiken, he tulivat puhumaan minulle, he lisäsivät palkkaa, he tekivät kaikkensa osoittaakseen, että se oli kotini ja että minun ei pitäisi lähteä."

Jalkapallo Pelipaidat Barcelona Pelipaita Lasten 2018-19 Lionel Messi 10 Kotipaita