1 Followers
jalkapallopelipaidatfi

Painatuksella halvalla jalkapallo pelipaidat/peliasut 2016/17 verkkokauppa

Nauti elämästä, nauti jalkapallo. Tervetuloa sivuillemme: finejalkapallo.com, jakaa teidän kanssanne uusimmat jalkapallo pelipaidat.

Mbappe: Ronaldo, Messi ei voita tänä vuonna Ballon d'Oria

Pariisin Saint-Germain-tähti Kylian Mbappe sanoi Cristiano Ronaldo ja Lionel Messi pysyvät jalkapallon suurimpia pelaajia, mutta hänen oman maailmancupinsa sankarilliset voisivat auttaa kruunata hänet vuoden 2018 Ballon d'Or -palkinnon saajaksi. Paris Saint-Germain pelipaita 2018/19 myytävänä verkkokauppa.<!--?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" ?-->

Mbappe, 19, innoitti Ranskan MM-voittoon Venäjällä 4 maalia. Yksi niistä tuli 4-2 lopullinen voitto Kroatia, koska hän tuli vain toinen teini jälkeen Pele vuonna 1958 pisteet mestaruuden ottelu. voit myös ostaa Paris Saint-Germain pelipaita lasten tukesi.

Hänet äänestettiin myös nuorten pelaajien turnauksesta ja on sittemmin tullut Ligue 1: n johtava maalintekijä, jolla on 11 maalia, kun Pariisi Saint-Germain kaatuu ranskalaisesta otsikosta. Paris Saint-Germain pelipaita naisten korkealaatuisia!

Mbappe sanoi: "Kukaan ei parane tällä hetkellä, emmekä voi sanoa, että se on heidän aikakaudensa loppu, koska se päättyy vain, kun joku muu on parempaa kuin heillä, mutta en usko, että yksi heistä voittaa Ballon d "Tai tänä vuonna, koska se oli MM-vuosi, ja maailmanmestaruuskilpailu on etusijalla."

Jalkapallo Pelipaidat Paris Saint Germain PSG Pelipaita Lasten 2018-19 Kylian Mbappé 7 Kotipaita