1 Followers
jalkapallopelipaidatfi

Painatuksella halvalla jalkapallo pelipaidat/peliasut 2016/17 verkkokauppa

Nauti elämästä, nauti jalkapallo. Tervetuloa sivuillemme: finejalkapallo.com, jakaa teidän kanssanne uusimmat jalkapallo pelipaidat.

Kevin De Bruyne loukkaantui Manchester Cityn Fulhamin voittoon

Manchester City hikoilee polven loukkaantumisen Kevin De Bruyne, kun hän limped pois pois 2-0 Carabao Cup voiton Fulham torstaina. Manchester City pelipaita 2018/19 myytävänä verkkokauppa.<!--?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" ?-->

Belgian keskikenttäpelaaja teki juuri toisen alun, kun hän kaipasi kahta kuukautta kauden kanssa ligamentti-vammoja.

Mutta De Bruyne näytti loukkaannuttavansa vasenta polveaan tyrmistyneenä Fulhamin puolustaja Timothy Fosu-Mensah ja jätti kentän pian tapahtuman jälkeen. Voit myös ostaa Manchester City pelipaita lasten myymälämme.

Ottelu oli De Bruynen neljäs esiintyminen, sillä hän palasi Burnley'n oikeasta polven ongelmasta 20. lokakuuta, joka oli vasta tämän kauden toinen ottelu Arsenalissa 12. elokuuta saakka.

Kysyttäessä De Bruynen loukkaantumisesta, Pep Guardiola kertoi lehdistötilaisuudessa: "Lääkäri tarkastaa sen, enkä tiedä, onko se mitään tai jotain vakavaa?" Manchester City pelipaita naisten korkealaatuisia!

Jalkapallo Pelipaidat Manchester City Pelipaita Lasten 2018-19 De Bruyne 17 Kotipaita