1 Followers
jalkapallopelipaidatfi

Painatuksella halvalla jalkapallo pelipaidat/peliasut 2016/17 verkkokauppa

Nauti elämästä, nauti jalkapallo. Tervetuloa sivuillemme: finejalkapallo.com, jakaa teidän kanssanne uusimmat jalkapallo pelipaidat.

Arsenal voitti Sporting Lissabonin saadakseen 11. Voiton

Arsenal otti kolme pistettä opportunistisen Danny Welbeckin kautta 1-0 voitolla Europa League -voitolla Sporting Lissabonissa torstaina. Arsenal pelipaita 2018/19 myytävänä verkkokaupassa.

Unai Emery teki kuusi muutosta joukkueelta, joka voitti Leicester Cityn 3-1 maanantai-iltana Welbeckin, Mateo Guendouzin, Pierre-Emerick Aubameyangin, Aaron Ramseyn, Sokratis ja Mohamed Elnenyin kanssa. Voit myös ostaa Arsenal pelipaita lasten näytä tukesi.

Arsenal oli selvästi alle parin ottelun aikana 45 minuuttia, mutta parantui tauon jälkeen ja Welbeck hyökkäsi virheeseen entisen Liverpoolin ässä Sebastian Coatesin kanssa 15 minuuttia aikaa ampua Gunners eteenpäin. Arsenal pelipaita naisten korkealaatuisia!

Gunners ansaitsivat voiton pelitasolla ja nyt on kolme pistettä edellä Sportingin edessä ennen kuin he isännöivät Portugalin klubia Lontoossa kahden viikon ajan. Vielä tärkeämpää on kuitenkin se, että Arsenal pidensi voittojensä 11 ottelulle.