1 Followers
jalkapallopelipaidatfi

Painatuksella halvalla jalkapallo pelipaidat/peliasut 2016/17 verkkokauppa

Nauti elämästä, nauti jalkapallo. Tervetuloa sivuillemme: finejalkapallo.com, jakaa teidän kanssanne uusimmat jalkapallo pelipaidat.

Neymar: Messi Argentiinan poissaolo on sääli jalkapalloa varten

Paris Saint-Germain superstar Neymar sanoi toivovansa, että Lionel Messi palaa Argentiinan pelaamiseen jonain päivänä, koska se on "sääli", jota hän ei ole tällä hetkellä mukana kansainvälisessä joukkueessa. Neymar pelipaita PSG myytävä verkkokauppa.

Messi, joka oli Argentiinan päällikkö Venäjän MM-kisoissa tänä kesänä, on ottanut Albicelesteen epämääräisen tauon. Voit myös ostaa Paris Saint-Germain pelipaita 2018/19 osoittamalla tuetasi.

Neymar uskoo entisen Barcelonan tiimikavereiden puuttumisen olevan merkittävä ottelu yleisöille ympäri maailmaa, mutta 26-vuotias tuntee, että Brasilialle on paremmat mahdollisuudet voittoon Jeddahissa. Paris Saint-Germain pelipaita lasten kanssa laadukkaita!

Neymar sanoi: "Jotkut, jotka rakastavat jalkapalloa, joilla Messi on pois tällaisesta pelistä, on huono. Mitä enemmän hän pelaa, sitä paremmin jalkapallon ystäville. Mutta meille se on hyvä. Se on sääli jalkapallolle. "