1 Followers
jalkapallopelipaidatfi

Painatuksella halvalla jalkapallo pelipaidat/peliasut 2016/17 verkkokauppa

Nauti elämästä, nauti jalkapallo. Tervetuloa sivuillemme: finejalkapallo.com, jakaa teidän kanssanne uusimmat jalkapallo pelipaidat.

Robert Lewandowski: Tiedän, että Bayern ei anna minun lähteä

Number 9 Bayern München pelipaita 2018/19 omistaja Robert Lewandowski väittää, että hän sai "useita tarjouksia" lähikaudella, mutta ei koskaan odottanut Bayern Münchenä myymään häntä, vaikka hän arvosteli klubin hierarkiaa.

Puolalainen hyökkääjä julkisti onnettomuutensa Allianz-areenalla elokuussa, kun hän syytti Bayernia siitä, että hän ei antanut riittävää tukea viime kauden lyhyen romahduksen aikana. Bayern München pelipaita lasten myytävänä verkkokaupassa.

Real Madrid ja Paris Saint-Germain tiedusteltiin olevan kiinnostuneita, mutta Bayern piti lujasti kiinni myynnistä, huolimatta 30-vuotiaan vaatimuksesta ilmiantaa hänen epäkohtiaan. Voit myös ostaa Bayern München pelipaita naisten näyttämään tukeanne.

Lewandowski sanoi: "Bayernissä oli joitain asioita, joita en pitänyt, ja halusin puhua siitä. Halusin tehdä lausunnon sanomalla:" Jos on niin paljon ihmisiä, jotka eivät ole tyytyväisiä minuun, voisin hyvin. "Tiesin kuitenkin, että Bayernin vastaus olisi" ei, ei ja ei "riippumatta siitä, millaista tarjousta on tehty."