1 Followers
jalkapallopelipaidatfi

Painatuksella halvalla jalkapallo pelipaidat/peliasut 2016/17 verkkokauppa

Nauti elämästä, nauti jalkapallo. Tervetuloa sivuillemme: finejalkapallo.com, jakaa teidän kanssanne uusimmat jalkapallo pelipaidat.

PSG: n on oltava Mestarien liigan voima auttaa Neymaria

Julio Baptista uskoo Pariisin Saint-Germainin olevan vakiintunut voima Mestarien liigassa, jos Neymar kehittyy maailman parhaaksi pelaajaksi. Paris Saint-Germain pelipaita 2018/19 myytävänä verkkokauppa.

Neymar ei laatinut FIFA: n The Best -seremoniaan palkintoja Lontoossa maanantaina, koska Luka Modric löi huippupalkinnon Mohamed Salah ja Cristiano Ronaldo edellä. Voit myös ostaa Paris Saint-Germain pelipaita lasten osoittamalla tukea heille.

Neymar jäi myös FIFPro World XI: lle, ja Baptista väitti, että Neymaria ei voida pitää maailman parhaista, kunnes PSG: n tulee olla Mestarien liigan tavallinen kilpailija. Paris Saint-Germain pelipaita naisten korkealaatuisia!

Baptista sanoi: "Mielestäni Paris Saint-Germainin vakaus ei ole vahvempi tärkeimpien kilpailujen, kuten Mestarien liigan, kanssa. Heillä on suuri rooli omassa liigassaan, mutta Mestarien liigassa he eivät voi olla mukana vahvempi joukkue. Uskon, että se auttaisi Neymarin mahdollisuuksia olla maailman paras pelaaja, jos he tekisivät. "