1 Followers
jalkapallopelipaidatfi

Painatuksella halvalla jalkapallo pelipaidat/peliasut 2016/17 verkkokauppa

Nauti elämästä, nauti jalkapallo. Tervetuloa sivuillemme: finejalkapallo.com, jakaa teidän kanssanne uusimmat jalkapallo pelipaidat.

Messi ja Dembele kumppanuus auttavat Barcelonaa voittamaan

Lionel Messin kukoistava kumppanuus Ousmane Dembelen kanssa on auttanut Barcelonassa neljää suoraviivaa Liga-kauden alussa. Ernesto Valverde on ollut kauhean kotona kauhistuttavaa, ja otteli 15 maalia kolmessa ottelussa Nou Campissa. Messi ja Dembele ovat olleet hallitsevansa arkkitehtonsa. Messi pelipaita Barcelona myytävänä verkkokaupassa.

Messi tiputtaa tavallisesti otsikoita sen jälkeen, kun hän sai ennätyksen kahdeksannen Champions-liigan hattutempauksesta 4-0 voitolla PSV Eindhovenissa tiistaina, mutta isompi yllätys oli Dembelen suorituskyky. Ranskalainen on nähnyt erinomaisen alun kauden ja on jo saavuttanut tavoitteensa koko viimeisestä kampanjasta pisteyttämällä viisi kertaa kuudessa pelissä. Voit myös ostaa Barcelona pelipaita 2018/19 myymälämme.

"Dembele tekee hyvää ja arvelee tärkeitä tavoitteita, mutta tulee kovaa työtä", Barca valmentaja Valverde sanoi PSV: n voiton jälkeen. "Hän työskentelee kovasti, yrittää auttaa joukkue ja on pelaaja, joka pystyy epätasapainoon opposition. Hänellä on jatkuvuus tällä puolella, joka auttaa, mutta hän on ansainnut sen. " Barcelona pelipaita lasten laadukkaasti!