1 Followers
jalkapallopelipaidatfi

Painatuksella halvalla jalkapallo pelipaidat/peliasut 2016/17 verkkokauppa

Nauti elämästä, nauti jalkapallo. Tervetuloa sivuillemme: finejalkapallo.com, jakaa teidän kanssanne uusimmat jalkapallo pelipaidat.

Messi: Tänä vuonna Barcelona haluaa voittaa Mestarien liigan

Lionel Messi toisti haluavansa voittaa Mestarien liigan tällä kaudella, kun Barcelona näyttää päättävän karuajon Euroopan huippukilpailussa. lapsille jalkapallo pelipaidat myytävänä verkkokaupassa.

Barça voitti palkinnon vuonna 2015 Luis Enriquen mukaan, mutta on eliminoitu viimeisten kahdeksan viimeisen kauden aikana.

Puhuttuaan Catalunya Radioon hän on jälleen vaatinut, että Euroopan Cupin pitäisi olla Barçan tärkein painopiste tällä kaudella. voit myös ostaa Barcelona pelipaita lasten myymälämme.

"Tänä vuonna, mielestäni on aika voittaa Mestarien liigan [uudelleen]", hän sanoi. "Meillä on ollut kolme perättäistä kausia kerrallaan neljännesfinaaleihin.

"Mielestäni klubina ja joukkueena meidän on kohdeltava Mestarien liigan voittamista, meillä on upea joukkue ja voimme tehdä sen. Emme sano sitä sanomisen puolesta, meillä on joukkue, joka voi kilpailla ja taistella kilpailun voittamiseksi. " Barcelona pelipaita 2018/19 laadukkaasti!