1 Followers
jalkapallopelipaidatfi

Painatuksella halvalla jalkapallo pelipaidat/peliasut 2016/17 verkkokauppa

Nauti elämästä, nauti jalkapallo. Tervetuloa sivuillemme: finejalkapallo.com, jakaa teidän kanssanne uusimmat jalkapallo pelipaidat.

Kuka tekee Liverpool jalkapallo pelipaidat 2019-2020 kaudelle?

Vuonna 2015 New Balance ja Liverpool ilmoittivat suostuvansa ennätykselliseen jalkapallo pelipaidat maker -tapahtumaan. Mitään sopimuksen pituutta ei ilmoitettu vuonna 2015, mutta nyt Mirror-toimittaja Mo Chatra paljasti, että Liverpool FC: n paketti käsitellä New Balanceia tulee päättymään nykyisen kauden jälkeen.

Liverpoolin nykyinen New Balance -liiketoiminnan arvo on noin 28 miljoonaa puntaa / kausi, mikä on vähemmän kuin Chelsean ja Manchester Unitedin kaltaiset klubit saavat pakkotoimittajiltaan. Liverpool pelipaita 2018 myytävänä verkkokaupassa.

Ei ole vielä tietoa, mikä brändi tekee Liverpoolin sarjoista 19-20-kaudesta. Mielestämme on todennäköistä, että joko Adidas tai Nike tekevät klubin sarjat vuosilta 2019-2020, vaikka voisimme odottaa, että Liverpoolin uusi sarjan valmistaja voisi olla brändi, jota kukaan ei odota nykyiseltä. Voit myös ostaa Liverpool pelipaita lasten myymälämme.