1 Followers
jalkapallopelipaidatfi

Painatuksella halvalla jalkapallo pelipaidat/peliasut 2016/17 verkkokauppa

Nauti elämästä, nauti jalkapallo. Tervetuloa sivuillemme: finejalkapallo.com, jakaa teidän kanssanne uusimmat jalkapallo pelipaidat.

FIFA ilmoitti MM 2018: n virallinen joukkue

FIFA on ilmoittanut 2018-maailmancupin virallisen tiimin, ja kun Lionel Messi, Neymar, Eden Hazard ja Antoine Griezmann tykkäävät, Cristiano Ronaldo teki valinnan. jalkapallo pelipaidat myytävänä verkkokaupassa.

Golden Glove -voittaja Thibaut Courtois valittiin tavoitteeksi, kun taas ranskalainen puolustaja Raphael Varane, Brasilian Thiago Silva, Uruguayn Diego Godin ja Brasilian Marcelo muodostavat neljäs.

Keski-keskikentällä valittiin kultaisen pallon voittaja Luka Modric sekä Brasilian Philippe Coutinho ja belgialainen Kevin De Bruyne. Voit myös ostaa Ranska pelipaita MM 2018 näyttämään tukeanne.

Turnauksen nuori pelaaja Kylian Mbappe ja Golden Boot voittaja Harry Kane liittyivät Portugalin Cristiano Ronaldo edessään.

Modric oli valittu pelaaja, joka sai 65 177 ääntä, jota seurasi Coutinho 59 093 äänellä ja Mbappe 54 325. Ranska pelipaita lapsille laadukkaita ja nopeita toimituksia!