1 Followers
jalkapallopelipaidatfi

Painatuksella halvalla jalkapallo pelipaidat/peliasut 2016/17 verkkokauppa

Nauti elämästä, nauti jalkapallo. Tervetuloa sivuillemme: finejalkapallo.com, jakaa teidän kanssanne uusimmat jalkapallo pelipaidat.

Kroatian kultaisen sukupolven on tehtävä MM-finaali

Kroatia, entinen entinen Jugoslavia, pelkästään teki maailmancupin debyyttinsä vuonna 1998 ja että joukkue menestyi muistiin aina Ranskan alkufinaaleihin ennen kuin se menetti isännät ja mahdolliset voittajat. MM 2018 jalkapallo pelipaidat myytävänä verkkokaupassa.

"Voimme paremmin kuin vuoden 1998 joukkue, mutta näemme," Liverpoolin puolustaja Dejan Lovren sanoi jälkeen 3-0 voiton Argentiinassa ryhmässä vaiheissa. "Mielestäni meillä on parempia pelaajia kuin joukkue."

Ja vaikka vuoden 1998 puolella oli Davor Suker, Zvonimir Boban ja Robert Prosinecki tykkää, nykyinen viljelyllä on runsaasti lahjoja myös Luka Modriisissa, Ivan Rakiticissa, Mario Mandzukicissa ja muissa. Voit myös ostaa Kroatia pelipaita MM 2018 näyttää tukeanne.

Kroatit, jotka joutuivat kauhistuttavassa muotissa Portugalia vastaan ​​viimeisen 16 vuoden aikana, pelkäsivät pelkästään samanlaisen kohtalon täällä, mutta tällä kertaa he voittivat.

Kroatia, joka on syrjäyttänyt Tanskan ja nähdessään Espanjan poissa tiestään, toivoo, että tämä voi viedä heidät Venäjän menestykseen. Ja suotuisalla reitillä Moskovaan, heidän pitäisi paremmin vuoden 1998 joukkueensa ja tehdä se lopulliseksi ainakin. Kroatia pelipaita lapsille laadukkaita ja nopeita toimituksia!