1 Followers
jalkapallopelipaidatfi

Painatuksella halvalla jalkapallo pelipaidat/peliasut 2016/17 verkkokauppa

Nauti elämästä, nauti jalkapallo. Tervetuloa sivuillemme: finejalkapallo.com, jakaa teidän kanssanne uusimmat jalkapallo pelipaidat.

jalkapallo pelipaidat halvalla Englanti pelipaita MM 2018 myytävänä!

Gareth Southgate myöntää, että hänellä on joitain "vakavia päätöksiä", kun muutettu Englanti voitti Costa Rican 2-0 ottelussa ennen ottelua MM-kisoihin. MM 2018 jalkapallo pelipaidat myytävänä verkkokaupassa.

Marcus Rashford teki loistavan maalin 13. minuutilla ja korvasi Danny Welbeck lisäsi toisen myöhään, kun Englanti varmisti mukavan voiton Elland Roadilla. Englanti matkustaa nyt Venäjälle, jossa he kohtaavat Tunisia heidän ryhmänsä G-avajaisissaan 18. kesäkuuta. Voit myös ostaa Englanti pelipaita MM 2018 kaupassamme.

Southgate on tehnyt 10 muutosta Costa Ricalle, ja Southgate sanoi: "Se on vaikeampaa, ja meillä on joitain vakavia päätöksiä, mutta hyvällä tavalla. Jos ajattelin, ettei minulla ole ketään täällä tai siellä, se olisi hyvin erilainen tilanne ja pyysimme pelaajia antamaan meille kilpailun paikoista ja he ovat tehneet sen. " Englanti pelipaita lapsille laadukkaalla ja nopealla toimituksella!