1 Followers
jalkapallopelipaidatfi

Painatuksella halvalla jalkapallo pelipaidat/peliasut 2016/17 verkkokauppa

Nauti elämästä, nauti jalkapallo. Tervetuloa sivuillemme: finejalkapallo.com, jakaa teidän kanssanne uusimmat jalkapallo pelipaidat.

halvalla Eden Hazard pelipaita Belgia, Belgia jalkapallo pelipaidat/peliasut MM 2018

Numero 10 jalkapallo pelipaidat omistaja Eden Hazard näytti absoluuttisen parhaan jalkatyönsä Chelsean Premier-liigan ristissä Liverpoolin kanssa sunnuntaina.

Isännät olivat edessään Olivier Giroudin otsikon ansiosta, joka tuli hienon siirron päähän, joka ei todellisuudessa liittynyt Hazardiin. Se oli ranskalainen 29. päämäärä vuoden 2012 jälkeen.

Mutta Hazard aiheutti Liverpoolin puolustuksen kaikenlaisia ​​ongelmia, kun Dejan Lovren piteli paitaansa siinä määrin, että hän koputti sen kauluksessa. Maailmancup 2018 on tulossa, voit myös ostaa Belgia pelipaita MM 2018 näyttää tukesi.

Ja yksi hänen parhaista hetkeistään tuli, kun näytti siltä, ​​että hänen reitin tavoitteensa oli suljettu Roberto Firmino ja Nathaniel Clyne ympärillä belgialainen.

Mutta jotenkin Hazard lähti salamannäköisesti eroon parista, kun hän ampui palloa ulos kaadetun jalan päästä ja onnistui ampumaan. Hazard pelipaita Belgia myytävänä verkkokaupassa.