1 Followers
jalkapallopelipaidatfi

Painatuksella halvalla jalkapallo pelipaidat/peliasut 2016/17 verkkokauppa

Nauti elämästä, nauti jalkapallo. Tervetuloa sivuillemme: finejalkapallo.com, jakaa teidän kanssanne uusimmat jalkapallo pelipaidat.

halvalla Islanti jakapallo pelipaidat MM 2018, Islanti maajoukkuepaidat 2018

Islannin miesten jalkapallomaajoukkueen kapteeni Aron Einar Gunnarsson leikkautuu tänään Cardiff City F.C: n jatkuvaan loukkaantumiseen. lauantaina RÚV raportoi. Keskikenttäpelaaja otti hankalaa pudotusta vastaan ​​Hullia vastaan, mikä johti kääntyneeseen nilkkaan ja kyyneleen polvilleen. jalkapallo pelipaidat myytävänä verkkokaupassa.

Aron on Islannin miesten kansallisen jalkapallojoukkueen keskeinen jäsen, joka kilpaillaan vuoden 2018 FIFA-maailmancupissa Venäjällä kesäkuussa. Hyökkäävä keskikenttäpelaaja Gylfi Sigurðsson, toinen joukkueen avaintekijä, kärsi myös vahinkoa aikaisemmin tänä vuonna ja on vasta alkamassa uudelleen. voit myös ostaa Islanti pelipaita MM 2018 näyttää tukesi,

Aron on optimistinen palauttamaan ajoissa MM-kisoissa. "Minulla on hyviä käsiä täällä Walesissa", hän sanoi. "Top lääkärit ja fysioterapeutit käsittelevät minua, ja minulle kerrotaan, jos kaikki menee niin kuin toivottavasti, minulla on hyvät mahdollisuudet toipua ennen ensimmäistä peliä Moskovassa. Aika tekee tämän selväksi, mutta päätän olla myönteinen ja optimistinen. " Islanti pelipaita lapsille laadukkaalla ja nopealla toimituksella!