1 Followers
jalkapallopelipaidatfi

Painatuksella halvalla jalkapallo pelipaidat/peliasut 2016/17 verkkokauppa

Nauti elämästä, nauti jalkapallo. Tervetuloa sivuillemme: finejalkapallo.com, jakaa teidän kanssanne uusimmat jalkapallo pelipaidat.

Zinedine Zidane sanoi Cristiano Ronaldo tarvitsi levätä

Zinedine Zidane vaati, että Portugalin kansainvälinen Cristiano Ronaldo tarvitsi levätä sen jälkeen, kun hän oli korvannut hänet Real Madridin 1-1 tasapeliä kohti Atletico Madridia vastaan ​​Bernabeu. Maailmancup 2018 on tulossa, voit ostaa Portugali pelipaita MM 2018 näyttää tukesi tai Ronaldo.

Portugalin kansainvälinen avasi pisteytyksen Madridin derbiin. Hän onnistui muuttamaan Gareth Bale'n ristiin lähestyvän volley-pelin 53 minuutin kuluttua - mutta kymmenen minuuttia myöhemmin Antoine Griezmannin tasoituksen jälkeen Karim Benzema korvattu. Ronaldo ei ilmeisesti ollut tyytyväinen päätökseen ja nähtiin suutelemalla jotain Zidane-suunnassa muutama minuutti myöhemmin. Ronaldo pelipaita Portugali myytävä verkkokauppa.

Puhuessaan ottelun jälkeen Zidane sanoi: "Cristiano on Cristiano, hän on ollut koko pelaaja koko 50-vuotiaana, mutta totta, että kukaan ei ole sitä, mutta joskus hän tarvitsee levätä. Hän tuntee paremmin joka päivä, voit nähdä sen. " jalkapallo pelipaidat laadukkaalla ja nopealla toimituksella!