1 Followers
jalkapallopelipaidatfi

Painatuksella halvalla jalkapallo pelipaidat/peliasut 2016/17 verkkokauppa

Nauti elämästä, nauti jalkapallo. Tervetuloa sivuillemme: finejalkapallo.com, jakaa teidän kanssanne uusimmat jalkapallo pelipaidat.

Mbappe varmoja Neymar pysyisi PSG

Brasilian kansainvälinen Neymar on ollut jatkuvasti yhteydessä Real Madridiin, mutta hänen joukkuetoverinsa Mbappe vaatii, että Neymar ei mene mihinkään pian. Brasilia pelipaita MM 2018 myytävä verkkokauppa.

Kysyttäessä, voisiko Brasilian lähteä Parc des Princes Madridista, Mbappe kertoi puhelulle: "Se ei ole muuta kuin kuumaa ilmaa. Neymar lähettää minulle viestejä, antaa minulle uutisia. Toivoin hänelle hyvää World Cupia, mutta ei voita sitä. "voit myös ostaa Neymar pelipaita Brasilia osoittamaan tukeasi hänelle.

Entinen Barcelonan mies on tällä hetkellä orjuuttava kuntosalillaan, kun hän näyttää palaavan ajoissa MM-kisoihin sen jälkeen, kun hän rikkoi oikean jalansa Marseillea vastaan helmikuussa. Neymar on pakko istua viidestä PSG-ottelusta ja kahdesta Brasilian ystävyydestä kansainvälisen tauon aikana viime kuussa. jalkapallo pelipaidat laadukkaalla ja nopealla toimituksella!