1 Followers
jalkapallopelipaidatfi

Painatuksella halvalla jalkapallo pelipaidat/peliasut 2016/17 verkkokauppa

Nauti elämästä, nauti jalkapallo. Tervetuloa sivuillemme: finejalkapallo.com, jakaa teidän kanssanne uusimmat jalkapallo pelipaidat.

Manchester United vahvisti Zlatan Ibrahimovicin poistumisen

Numero 10 jalkapallo pelipaidat omistaja Zlatan Ibrahimovic on pelannut viimeisen pelin Manchester Unitedille siirtyessään MLS: ään, kun lähteet kertovat ESPN FC: lle Ruotsin hyökkääjä on allekirjoittanut kahden vuoden sopimuksen Los Angelesin kanssa.

Valioliigan klubi vahvisti torstaina, että he olivat sopineet lopettamasta välittömästi Ibrahimovicin sopimuksen, joka oli asetettu päättymään kesäkuussa, kun ESPN ilmoitti tuntia aiemmin, että hän oli menossa MLS: ään. Manchester United jalkapallo pelipaidat 2017/18 myytävä verkkokauppa.

Galaxy maksaa Ibrahimovicille 3 miljoonan dollarin kokonaismäärä käyttämällä kohdennettua rahaa, lähteet vahvistettu. Kuuluva Ruotsin hyökkääjä ei ole nimetyt pelaaja, ja LA käyttää jo kolmea jakoa lähtöpaikkansa Giovani dos Santos, Jonathan dos Santos ja Romain Alessandrini. Voit myös ostaa Manchester United pelipaita lasten myymälässämme.