1 Followers
jalkapallopelipaidatfi

Painatuksella halvalla jalkapallo pelipaidat/peliasut 2016/17 verkkokauppa

Nauti elämästä, nauti jalkapallo. Tervetuloa sivuillemme: finejalkapallo.com, jakaa teidän kanssanne uusimmat jalkapallo pelipaidat.

Real Madrid haluaa ostaa Liverpoolin tähden Mohamed Salah

Real Madrid on erittäin kiinnostunut Liverpool star numero 11 jalkapallo pelipaidat omistaja Mohamed Salah. Espanjan raporttien mukaan Real Madridista on ilmoitettu välittäjän välityksellä, että Salah ei ole saatavissa hintaa alhaisemmaksi kuin hinta, jonka Barcelona maksoi Philippe Coutinho, £ 142m.

Raportissa sanottiin: "Siirto voisi jopa tulla lähemmäksi 180 miljoonan euron summaa, jonka PSG maksaa tänä kesänä Mbappea varten." Nopea valuuttakurssi kertoo, että se on noin 159 miljoonaa euroa. Real Madrid jalkapallo pelipaidat 2017/18 myytävänä verkkokaupassa.

Egyptian International voitti tällä kaudella 32 maalia kaikissa kilpailuissa, ja hän on vain 25-vuotias, on vaikea kuvitella, että Liverpool myy Salahia mihinkään hintaan. Tietenkin Real Madridilla on tapoja, mutta on vähän merkkejä siitä, että Salah on tyytymätön Merseysidessa tai todennäköisesti kiihottaa siirtoa. Voit myös ostaa Real Madrid pelipaita lasten näyttämään tukeanne.