1 Followers
jalkapallopelipaidatfi

Painatuksella halvalla jalkapallo pelipaidat/peliasut 2016/17 verkkokauppa

Nauti elämästä, nauti jalkapallo. Tervetuloa sivuillemme: finejalkapallo.com, jakaa teidän kanssanne uusimmat jalkapallo pelipaidat.

Marco Reus uskoo voivansa osallistua MM-kisoihin 2018

Borussia Dortmund numero 11 jalkapallo pelipaidat omistaja Marco Reus kertoi Eurosportille haastattelussa, että hän on innokas osallistumaan tämän kesän MM-kisaan. Reus onnistui pudottamalla 7 kertaa BVB: lle viimeisten 9 Bundesliga-ottelunsa aikana.

Reus sanoi: "Jos sanon, että en halua osallistua maailmancupiin tänä kesänä, se on varmasti valehtelee. Uskon aina, että minulla on erinomainen tilaisuus mennä Venäjälle saksalaiseen joukkueeseen vain, jos olen hyvässä kunnossa. " Borussia Dortmund jalkapallo pelipaidat 2017/18 myytävänä verkkokauppa.

Reus on joutunut kärsimään kovaa onnea viime vuosina tapahtuneista vammoista, kun saksalainen kamppailee viime kaudella ja nykyisen kampanjan aikana. Sen jälkeen, kun viime kauden ensimmäisellä puoliskolla oli lantiongelma, hän jatkoi polven ligamentin repeämistä toukokuussa pitämällä hänet helmikuun alussa. Voit myös ostaa Borussia Dortmund pelipaita lasten tukemaan.