1 Followers
jalkapallopelipaidatfi

Painatuksella halvalla jalkapallo pelipaidat/peliasut 2016/17 verkkokauppa

Nauti elämästä, nauti jalkapallo. Tervetuloa sivuillemme: finejalkapallo.com, jakaa teidän kanssanne uusimmat jalkapallo pelipaidat.

Marcelo sanoi, että Ronaldo on onnellinen Real Madridissa

Number 7 jalkapallo pelipaidat omistaja Cristiano Ronaldo on ollut voimakkaasti yhteydessä siirtymään pois Santiago Bernabeu, mutta hänen joukkuetoverinsa Real Madridin varapuheenjohtaja Marcelo vaatii, että hän on edelleen onnellinen.

Ronaldo palasi muotoon Mestarien liigan ottelussa ennen Paris Saint-Germainia vastaan hattutempun kanssa, kun kamppailevat liigan haltijat Madrid karkasi Real Sociedadin 5-2 lauantaina. Real Madrid jalkapallo pelipaidat 2017/18 myytävänä verkkokaupassa.

Kuitenkin on huhuja Ronaldo on tyytymätön Real Madrid. Kysyi Ronaldosta ja hänen onnettomuutensa ilmoituksista Santiago Bernabeuissa, Marcelo sanoi: "Minusta ei ole mitään totuutta, sillä jos hän olisi tyytymätön, hän ei olisi täällä. Hän tekee kaikkensa auttamaan joukkuetta. Hän on kypsä kaveri, jolla on erittäin vahva joukkue hänen ympärillään Real Madridissa. " voit myös ostaa Real Madrid pelipaita lasten näyttämään tukeanne.