1 Followers
jalkapallopelipaidatfi

Painatuksella halvalla jalkapallo pelipaidat/peliasut 2016/17 verkkokauppa

Nauti elämästä, nauti jalkapallo. Tervetuloa sivuillemme: finejalkapallo.com, jakaa teidän kanssanne uusimmat jalkapallo pelipaidat.

Bayern München neuvottelee uusia sopimuksia Riberyn ja Robbenin kanssa

Arjen Robben ja Franck Ribery pelaavat tehokkaasti uusia sopimuksia, kun Bayern Münchenin puheenjohtaja Karl-Heinz Rummenigge myönsi, että klubi ei ole kiirettä laajentamaan sopimuksiaan. jalkapallo pelipaidat myytävänä verkkokaupassa.

Robben ja Ribery, molemmat 34, ovat irti sopimuksesta kauden lopussa ja ensisijainen neuvottelukierros on jo alkanut. He ovat osa neljää pelaajaa, maalivahti Sven Ulreichin ja puolustajan Rafinhan rinnalla, joiden sopimukset päättyvät kesäkuussa. Voit myös ostaa Bayern München jalkapallo pelipaidat 2017/18 näyttää tukesi.

Rummenigge sanoi: "Tarvitsemme jonkin aikaa, sitten teemme päätöksiä. Olemme jo tehneet ensimmäisen (neuvottelukierroksen), ja kun toinen seuraa, näemme."

Raportin mukaan päätös tehdään aikaisintaan maaliskuun lopulla, jättäen kvartetin muutama kuukausi vakuuttamaan Saksan mestarit - tällä hetkellä 18 pistettä selkeästi Bundesliga - heidän jatkuvaa arvoaan. Bayern München pelipaita lasten kanssa laadukkaita ja nopeita toimituksia!