1 Followers
jalkapallopelipaidatfi

Painatuksella halvalla jalkapallo pelipaidat/peliasut 2016/17 verkkokauppa

Nauti elämästä, nauti jalkapallo. Tervetuloa sivuillemme: finejalkapallo.com, jakaa teidän kanssanne uusimmat jalkapallo pelipaidat.

Chelsea maalivahti Thibaut Courtois myöntää hän palaisi Madrid

Chelsean maalivahti Thibaut Courtois on lisännyt spekulaatiota, jonka hän on liittynyt Real Madridiin sanomalla, että hänen "sydän" on edelleen kaupungissa ja hän haluaa palata Espanjaan. jalkapallo pelipaidat myytävänä verkkokaupassa.

Courtois vietti kolme vuodenaikaa Atletico Madridin kanssa ja oli tuhoutunut palata takaisin Lontooseen Chelsean kanssa vuonna 2014. Courtoisin kaksi lasta elävät Madridissa äitinsä kanssa ja Belgian kansainväliset lentävät säännöllisesti takaisin Espanjaan viettämään aikaa lastensa kanssa. Voit myös ostaa Chelsea jalkapallo pelipaidat 2017/18 osoittamalla tuetasi.

Ja haastattelussa Sport / Foot Magazine, Courtois on paljastanut, että hän haluaa palata Espanjaan, koska hänen sydämensä on "vielä Madridissa". Hän sanoi: "Se on varmaa, että eräänä päivänä palaan Madridiin, rakastan Espanjaa, rakastan kaupunkia, vietin kolme ihastuttavaa vuotta [Atletico Madridin] kanssa, ja siitä tuli aikuinen." Chelsea pelipaita lasten kanssa laadukkaita ja nopeita toimituksia!