1 Followers
jalkapallopelipaidatfi

Painatuksella halvalla jalkapallo pelipaidat/peliasut 2016/17 verkkokauppa

Nauti elämästä, nauti jalkapallo. Tervetuloa sivuillemme: finejalkapallo.com, jakaa teidän kanssanne uusimmat jalkapallo pelipaidat.

Luis Suarez on La Ligan paras maalintekijä 2018

Luis Suarezin toinen puoli otsikko antoi Barcelonalle yhden maalin maaliin Valenciaa vastaan ​​Copa del Reyn semifinaaliin ensi viikon toisella osuudella. Jälleen kerran toistuvassa mallissa toistaiseksi vuonna 2018 heillä oli Barcelonan numero 9 jalkapallo pelipaidat omistajansa kiittää voitosta.

Suarez on nyt yhdeksän maalia kaikkia kilpailuja tänä vuonna, enemmän kuin Messi, Ronaldo tai muu La Liga-pelaaja tähän mennessä. Tuo kaasu on tullut kahdeksalle pelikentälle, kun Barcan Copa voitti Espanyol - jossa Suarez tuli toisen puoliskon korvikkeeksi - ainoa peli, jonka hän lopetti tyhjäksi. Barcelona jalkapallo pelipaidat 2017/18 myytävänä verkkokauppa.

Kaiken kaikkiaan hyökkääjällä on 20 maalia 29 ottelussa, kun hän on sijoittunut 11: een kymmeneen ennen Espanjan talvilomaa. Messi on nettoutunut kahdeksaan vuoteen 2018, kun taas Ronaldo on tehnyt neljää kuudesta menneisyydestään, kaikki La Liga. tietenkin, jos olet Barcelonan faneja, voit myös ostaa Barcelona pelipaita lasten näyttämään tukeanne.