1 Followers
jalkapallopelipaidatfi

Painatuksella halvalla jalkapallo pelipaidat/peliasut 2016/17 verkkokauppa

Nauti elämästä, nauti jalkapallo. Tervetuloa sivuillemme: finejalkapallo.com, jakaa teidän kanssanne uusimmat jalkapallo pelipaidat.

Ronaldo rohkaisee Real Madridia: meillä on vielä monia taisteluita voittaa

Cristiano Ronaldo antoi arveluttavan viestin Real Madridin kriitikoille, kun Leganesin kädet päättyivät keskiviikon Copa Del Rey'n jälkeen. jalkapallo pelipaidat myytävänä verkkokaupassa.

Leganes kumosi 1-0: n ensijalka menestyksekkääksi Copa-semifinaalissa Santiago Bernabeuilla 2-1 voitolla keskiviikkona, vaikka Ronaldo jäi pois joukkueesta.

Numero 7 Real Madrid jalkapallo pelipaidat 2017/18 omistaja Cristiano Ronaldo oli sanottavana sen jälkeen, kun joukkueen pettymys 1-2 tappiota Leganesilta viime yönä. Ronaldo sanoi: "Ystävät joukkue, piristävät madridistia. Meillä on vielä monia taisteluita voittaa. "

Real Madrid on ensi helmikuussa tärkeä tie Pariisin Saint-Germainia vastaan, ja jos he eivät voi voittaa Ranskan puolta, heillä ei ole kirjaimellisesti mitään peliä neljän kuukauden ajan kaudella. voit myös ostaa Ronaldo jalkapallo pelipaidat näyttää tukeanne.