1 Followers
jalkapallopelipaidatfi

Painatuksella halvalla jalkapallo pelipaidat/peliasut 2016/17 verkkokauppa

Nauti elämästä, nauti jalkapallo. Tervetuloa sivuillemme: finejalkapallo.com, jakaa teidän kanssanne uusimmat jalkapallo pelipaidat.

Alexis Sanchez vie kuuluisa Manchester United nro 7 pelipaidat

Manchester United ilmoitti Alexis Sanchezan allekirjoittamisesta Arsenalista. Sanchez on nyt virallisesti Manchester Unitedin pelaaja - ja klubi on ilmoittanut, että heidän uudet allekirjoituksensa käyttävät kuuluisaa numeroa 7 jalkapallo pelipaidat.

Manchester United ilmoitti tänään, että 29-vuotias siirtyy Old Traffordista Arsenalilta neljän ja puolen vuoden sopimuksen puolelta vuodeksi ja on noin 14 miljoonaa euroa vuodessa. Jos olet Manchester Unitedin faneja, voit myös osta Manchester United jalkapallo pelipaidat 2017/18 näyttää tukeanne.

Sanchez, joka on linjassa tekemään Manchester Unitedinsa debyyttiä Yeovil Townia vastaan FA-cupissa perjantaina, on luovuttanut ikonin numeron 7 paita, joka on painonnut voimakkaasti joukkoon tähtipeleitä, kun klubi myi Cristiano Ronaldon Real Madridille yhdeksän vuotta sitten. Manchester United pelipaita lasten myytävänä verkkokaupassa.