1 Followers
jalkapallopelipaidatfi

Painatuksella halvalla jalkapallo pelipaidat/peliasut 2016/17 verkkokauppa

Nauti elämästä, nauti jalkapallo. Tervetuloa sivuillemme: finejalkapallo.com, jakaa teidän kanssanne uusimmat jalkapallo pelipaidat.

Halvalla Paris Saint Germain PSG jalkapallo pelipaidat/peliasut painatuksella

Paris Saint Germain superstar numero 10 jalkapallo pelipaidat omistaja Neymar sai raskas hölynpölyä kannattajilta Pariisin Saint-Germainin 8-0 voitosta keskiviikko-iltana, kun hän kielsi Edinson Cavanin mahdollisuuden tulla ranskalainen klubin kaikkien aikojen paras maalintekijä.

Kun klubin laaja voitto Dijonilla, maailman kalliimpia soittimia, hänen faneilleen viheliäisivät sen jälkeen, kun hän ei sallinut Cavaniin ryhtyä rangaistukseen, joka olisi tehnyt hänet PSG: n kaikkien aikojen paras maalintekijäksi. Paris Saint Germain jalkapallo pelipaidat 2017/18 myytävänä verkkokauppa.

Neymar on saattanut tuottaa parhaan esityksen Parc des Princes'ssa siirtyessään Barcelonasta, mutta Brasilian sanottiin olevan järkyttynyt, kun fanit reagoivat huonosti rangaistuspäätökseen. Jos olet PSG: n faneja, voit myös ostaa Paris Saint Germain pelipaita lasten tukesi.

Thiago Silva puhui tapahtumasta lopullisen pilliin ja vahvisti, että Neymar ei ollut "vihainen": "Ei, en usko hänen olevan vihainen, kun hän lähti. Jotkut kannattajat olivat häntä vastaan, mutta tärkeintä on lopputulos ja voitto, ja Edille tulee ennätys. "