1 Followers
jalkapallopelipaidatfi

Painatuksella halvalla jalkapallo pelipaidat/peliasut 2016/17 verkkokauppa

Nauti elämästä, nauti jalkapallo. Tervetuloa sivuillemme: finejalkapallo.com, jakaa teidän kanssanne uusimmat jalkapallo pelipaidat.

Barcelona-tähti Ousmane Dembele loukkaantui uudelleen

Barcelona eteenpäin numero 11 jalkapallo pelipaidat omistaja Ousmane Dembele on kärsinyt toinen hamstring vammoja ja on pois toiminnasta kolmen ja neljän viikon välillä.

"Real Sociedadin pelin jälkeen Dembelella oli ongelma vasemman reisissään ja testit ovat vahvistaneet, että pelaaja on kärsinyt hamstring-vammoja, vaikka se ei vaikuta kauden alussa toimiviin alueisiin", Barca sanoi lausunnossaan. Voit myös ostaa Barcelona jalkapallo pelipaidat 2017/18 osoittamalla tuettasi.

Dembele kärsi syyskuun debyyttinsä, joka piti hänet tammikuussa. Hän esiintyi neljän pelin jälkeen palatessaan, ennen kuin hän kärsi uuden ongelman 4-2 voitolla Real Sociedadista sunnuntaina. Barcelona pelipaita lasten myytävänä verkkokaupassa.

Dembele kaipaa Copa del Reyn ja La Liga-otteluita, mutta sen pitäisi palata ennen Mestarien liigan viimeistä 16 ottelua Chelseaa vastaan Stamford Bridgeissa 20. helmikuuta.