1 Followers
jalkapallopelipaidatfi

Painatuksella halvalla jalkapallo pelipaidat/peliasut 2016/17 verkkokauppa

Nauti elämästä, nauti jalkapallo. Tervetuloa sivuillemme: finejalkapallo.com, jakaa teidän kanssanne uusimmat jalkapallo pelipaidat.

Arsenal aikoo myydä Alexis Sanchezia tammikuussa

Arsenal on avannut oven myydä numero 7 jalkapallo pelipaidat omistaja Alexis Sanchez tässä kuussa raporttien mukaan. Sanchezin sopimus päättyy kauden päättyessä ja hän voi lähteä vapaasti, jos uutta sopimusta ei ole sovittu.

On selvää, että Sanchez on epätoivoinen liittyä Pep Guardiolaan tässä kuussa, ja edustuston agentti Fernando Felicevich on kannustanut kaupunkia tekemään tarjouksen. Daily Mirror kertoo, että Arsenal olisi avoin liiketoiminnan kanssa kaupungin ja harkitsee tarjouksia yli £ 25 miljoonaa. Arsenal jalkapallo pelipaidat 2017/18 myytävänä verkkokaupassa.

Sanchez on valmis liittymään kaupunkiin vapaalla siirrolla kesällä ja Pep Guardiola menettää Gabriele Jeesuksen polven loukkaantumiselle voi houkutella heitä siirtymään nyt. Arsenalilla oli mahdollisuus purkaa City of Sanchezille 60 miljoonaa puntaa kesällä, mutta päätyi vetämään pistoketta kauppaan, koska he eivät voineet allekirjoittaa korvausta ajoissa. Voit myös ostaa Arsenal pelipaita lasten näyttämään tukesi.