1 Followers
jalkapallopelipaidatfi

Painatuksella halvalla jalkapallo pelipaidat/peliasut 2016/17 verkkokauppa

Nauti elämästä, nauti jalkapallo. Tervetuloa sivuillemme: finejalkapallo.com, jakaa teidän kanssanne uusimmat jalkapallo pelipaidat.

Atletico Madrid vahvisti, että Antoine Griezmannia ei myydä tänä talvena

Atletico Madrid on vakuuttanut faneilleen, että numero 7 jalkapallo pelipaidat omistaja Antoine Griezmann ei jätä tiimiä talvisinsiirtoikkunassa, kun hän huomasi, että hän voisi siirtyä joko Barcelonaan tai Manchester Unitediin.

"On mahdotonta, että hän lähtee tästä joukkueesta ennen kesää", Miguel Angel Gil Marín, Atlético Madridin toimitusjohtaja, kertoi Espanjan TV-kanavalle Megalle.

"Teimme suuria ponnisteluja Griezmannin ja Diego Costan kanssa, ja uskon, että molemmat voivat olla todella hyviä yhdessä. Se on erittäin myönteinen sekä Atlético että johtaja. Heinäkuun 1. päivään asti hänen (Griezmann) lausekkeensa on 200 miljoonaa euroa. "Atletico Madrid jalkapallo pelipaidat 2017/18 myydään verkkokaupassa.

Kesäkaudella buyout-lauseke puolittuu, vaikka Gil Marín on vaatinut, että he haluavat pitää ranskalainen tähti Wanda Metropolitanossa.

"Atlético ei halua myydä häntä nyt eikä kesällä", hän lisäsi.

"Hän on meille erittäin tärkeä toimija, joka on kasvanut kanssamme, kuten olemme tehneet hänen kanssaan. Tavoitteenamme on kasvaa yhdessä. Haluaisin todella, että hän jatkaa kanssamme. "Voit myös ostaa Atletico Madrid pelipaita lasten, jotta voit näyttää tukeanne.