1 Followers
jalkapallopelipaidatfi

Painatuksella halvalla jalkapallo pelipaidat/peliasut 2016/17 verkkokauppa

Nauti elämästä, nauti jalkapallo. Tervetuloa sivuillemme: finejalkapallo.com, jakaa teidän kanssanne uusimmat jalkapallo pelipaidat.

Bayern München jalkapallo pelipaidat omalla nimellä kuuma myynti!

Bayern Münchenin puheenjohtaja Karl-Heinz Rummenigge on ylistänyt Jupp Heynckesia sen jälkeen, kun joukkue on noussut muotoon. jalkapallo pelipaidat myytävänä verkkokaupassa.

Bayern München teki ristiriitainen aloitus Carlo Ancelottin johdolla ja italialainen karkoitettiin jyrkästi 3-0: n tappion jälkeen PSG: n Mestarien liigassa. Heynckes palasi neljän vuoden kuluttua ja on johtanut puolen 15 voittoa 16 peliä, kun Bayern ryntäsi takaisin Bundesliigan kärkeen. Voit myös ostaa Bayern München jalkapallo pelipaidat 2017/18 näyttää tukesi.

Rummenigge puhui Heynckesistä sanoen: "Juppimme teki upean paluun, meillä oli 15 16 peliä hänen kanssaan." Hän jatkoi ja lisäsi: "Harvoin voisimme juhlia joulua niin rennossa ilmapiirissä kuin nykyäänkin." Bayern München pelipaita lasten korkealaatuisia!

Bayernin uuteen vuoteen siirtyy 11 pistettä lähimmistä Schalke-kilpailijoista, ja ainoa Heynckesin uusimpaan menestykseen menestys johtaa Borussia Monchengladbachin 2-1-hävikkiin.