1 Followers
jalkapallopelipaidatfi

Painatuksella halvalla jalkapallo pelipaidat/peliasut 2016/17 verkkokauppa

Nauti elämästä, nauti jalkapallo. Tervetuloa sivuillemme: finejalkapallo.com, jakaa teidän kanssanne uusimmat jalkapallo pelipaidat.

Barcelona 18-man squad El Clasico julkaistiin

Barcelona ilmoitti 18-hengen joukkue El Clasico, eikä Samuel Umtiti, Ousmane Dembele tai Paco Alcacer on käytettävissä kohtaamaan Los Blancos Bernabeu. jalkapallo pelipaidat myytävänä verkkokaupassa.

Dembele pelasi vain kolme kertaa ennen kuin otti reipasärsytyksen hänen siirtyessään Borussia Dortmundista elokuussa. Barcelonan pääministeri Ernesto Valverde oli ollut johdonmukainen julistamassa, että Dembelea ei oteta mukaan, ja hänen pitäisi odottaa uutta vuotta. Voit myös ostaa Barcelona jalkapallo pelipaidat 2017/18 osoittamalla tuettasi.

Valverde'n voitto näkyy hänen joukkueensa laajentavan välimatka itsensä ja lauantain vastustajien välillä, vaikka Real törmää luottamuksellisesti äskettäisen FIFA Club World Cupin voiton jälkeen. Barcelona pelipaita lasten laadukkaita ja nopeita toimituksia!

Tässä on Barcelonan joukkue lista:

Ter Stegen, Semedo, Piqué, Rakitic, Sergio, Denis, A. Iniesta, Suárez, Messi, Cillessen, Mascherano, Paulinho, Jordi Alba, Digne, S. Roberto, A. Gomes, Aleix Vidal ja Vermaelen.