1 Followers
jalkapallopelipaidatfi

Painatuksella halvalla jalkapallo pelipaidat/peliasut 2016/17 verkkokauppa

Nauti elämästä, nauti jalkapallo. Tervetuloa sivuillemme: finejalkapallo.com, jakaa teidän kanssanne uusimmat jalkapallo pelipaidat.

Real Madridin bonus vuonna 2017: 2 miljoonaa euroa pelaajaa kohden

Yksi viimeaikaisimmista menestyksekkäimmistä vuodenajoistaan ​​Real Madridin pelaajat ovat saaneet ennätykselliset bonuspalkkiot saavutuksistaan, jotka on paljastettu. Real Madridin pelaajat ovat keränneet bonuksia kahdella miljoonalla eurolla pelaajalle vuonna 2017, mikä on eniten klubin historiassa. jalkapallo pelipaidat myytävänä verkkokaupassa.

Suuri palkinto saatiin voittamalla kaksinkertainen palkka, jota ei ollut tehty kauden 1957/58 jälkeen ja että klubi maksoi sen ansaitsemana: kukin 1,5 miljoonaa euroa. Luku maksettiin jokaiselle pelaajalle sekä viidelle valmennusosaston jäsenelle. Voit myös ostaa Real Madrid jalkapallo pelipaidat 2017/18 näyttää tukeanne.

Sitten tulivat kaksi Super Cupia, Euroopan ja Espanjan sekä Club World Cup. Kolme pokaalia, joilla ei ole liigan, Copa del Reyn tai Mestarien liigan välimuistia, mutta jotka yhdessä ovat palauttaneet kunnollisen määrän käteistä Real pelaajille. Real Madrid pelipaita lasten laadukkaita!