1 Followers
jalkapallopelipaidatfi

Painatuksella halvalla jalkapallo pelipaidat/peliasut 2016/17 verkkokauppa

Nauti elämästä, nauti jalkapallo. Tervetuloa sivuillemme: finejalkapallo.com, jakaa teidän kanssanne uusimmat jalkapallo pelipaidat.

Liverpoolin tähti Mohamed Salah voittaa Afrikkalainen jalkapalloilija vuoden palkinnoista

Liverpoolin tähden numero 11 jalkapallo pelipaidat omistaja Mohamed Salah on äänestetty vuoden 2017 BBC: n Afrikkalainen jalkapalloilija. Hän voittaa Pierre-Emerick Aubameyangin, Naby Keita, Sadio Manen ja Victor Mosesin saadakseen käsiinsä palkinnon ensimmäistä kertaa.

Salah on saavuttanut 19 maalia 25 ottelussa Liverpoolissa, pääsemällä tuloslistaan 13 kertaa Premier-liigassa, mukaan lukien Merseyside-derbi Evetonia vastaan sunnuntaina. Hän on myös nettoutunut kuusi kertaa Mestarien liigassa. Voit myös ostaa Liverpool jalkapallo pelipaidat 2017/18 osoittamaan tukeasi hänelle.

Hänen panoksensa maajoukkueelle on myös ollut erinomainen. Hän ei ainoastaan auttanut Egyptin tekemään Afrikan kansankokouksen Gabonissa, hänellä oli myös suuri osa maansa maajoukkueessa, joka oli kolmannen kerran maailmanmestaruuskilpailuissa. Liverpool pelipaita lasten myytävänä verkkokaupassa.