1 Followers
jalkapallopelipaidatfi

Painatuksella halvalla jalkapallo pelipaidat/peliasut 2016/17 verkkokauppa

Nauti elämästä, nauti jalkapallo. Tervetuloa sivuillemme: finejalkapallo.com, jakaa teidän kanssanne uusimmat jalkapallo pelipaidat.

Luis Suarez sanoi, että Neymar ei koskaan allekirjoita Real Madridia

  • Barcelona star numero 9 jalkapallo pelipaidat omistaja Luis Suarez on vakuuttava Neymar ei tule Real Madridia Pariisin Saint-Germainin vuoksi "ihailun" vuoksi Barcelonassa.

    Brasilian tähti on lähtenyt lähtemään Camp Nou -tapahtumaan toistuvasti toisiinsa paluuta varten Espanjaan ja kiistanalaiseen siirtymiseen Katalonian klubin katkerille kilpailijoille, Real Madridille. Barcelona jalkapallo pelipaidat 2017/18 myytävänä verkkokauppa.

    On todettu, että Neymar ei ole asettunut erityisen hyvin PSG: lle, ja jos hän haluaa lähteä, Madrid on yksi harvoista klubeista, joilla on mahdollisuus antaa hänelle. Mutta Suarez on vakuuttunut siitä, että tilanne ei tule esiin. Voit myös ostaa Suarez jalkapallo pelipaidat näyttää tukeanne.

    Hän sanoi: "Ei lainkaan. Rehellisesti, en näe sitä. Tiedän, mitä Neymar on, ja hänen Barcelonan ja hänen joukkuetovereidensa ihailua. En katso häntä nyt pelaamaan Real Madridia. "