1 Followers
jalkapallopelipaidatfi

Painatuksella halvalla jalkapallo pelipaidat/peliasut 2016/17 verkkokauppa

Nauti elämästä, nauti jalkapallo. Tervetuloa sivuillemme: finejalkapallo.com, jakaa teidän kanssanne uusimmat jalkapallo pelipaidat.

Messi haluaa Barcelonalta allekirjoittavan Tottenham Hotspurin tähti Dele Alli

Kuten kaikki tiedämme, Real Madrid on erittäin kiinnostunut Tottenhamin tähdistä Harry Kane ja numero 20 jalkapallo pelipaidat omistaja Dele Alli. Mutta nyt Barcelonan supertähti Lionel Messi on tunnustanut Dele Alli -elokuvan olevan ehdottomasti allekirjoittanut klubin, vaikka Real Madrid on pitkäaikaissuorittaja.

Andres Iniesta, 33, joka ei tule nuorempaan ja Ivan Rakiticin tulevaisuus on epävarma, espanjalaisten jättiläisten uskotaan olevan uuden keskikentän metsästyksessä. Barcelona jalkapallo pelipaidat 2017/18 myytävänä verkkokauppa.

Messi on antanut lausuntonsa ja argentiina haluaisi nähdä, että Barca voitti kilpailijansa Allin allekirjoitukseen. Alli näyttää onnelliselta pohjois-lontoosta, kun Spurs taistelee valioliigan otsikossa, mutta viittasi aiemmin tänä vuonna, että hän olisi valmis lähtemään tulevaisuudessa. voit myös ostaa Barcelona pelipaita lasten näyttämään tukeanne.