1 Followers
jalkapallopelipaidatfi

Painatuksella halvalla jalkapallo pelipaidat/peliasut 2016/17 verkkokauppa

Nauti elämästä, nauti jalkapallo. Tervetuloa sivuillemme: finejalkapallo.com, jakaa teidän kanssanne uusimmat jalkapallo pelipaidat.

Manchester Cityllä on arvokkain joukkue Euroopassa

Tiedätkö, kuka on Euroopan arvokkain joukkue? CIES Football Observatoryn, Real Madridin, mukaan Barcelona ei ole Euroopan arvokkain joukkue, joka on ensimmäinen Manchester Cityssä ja toinen on Tottenham Hotspur. jalkapallo pelipaidat myytävänä verkkokaupassa.

Manchester City on arvokkain joukkue kaikissa Euroopan viidessä viidessä liigassa. CIES: n jalkapallonseurantakeskuksen tekemän tutkimuksen mukaan joukkueen jokaisen pelaajan yhteenlasketuista siirtoarvoista Manchester City on yksi neljästä joukosta, joiden joukko on yli miljardi euroa. Voit myös ostaa Manchester City jalkapallo pelipaidat 2017/18 saadaksesi tukea.

Arvoltaan 145 miljoonaa euroa Kevin De Bruyne on City-tiimin kalliin pelaaja, mutta Leroy Sane, Raheem Sterling ja Gabriel Jesus, Pep Guardiolalla on kolme muuta hänen arvionsa arvoa yli 100 miljoonalla eurolla. Kaiken kaikkiaan nykyinen liigan johtoryhmä on arvoltaan 1,196 miljardia euroa.