1 Followers
jalkapallopelipaidatfi

Painatuksella halvalla jalkapallo pelipaidat/peliasut 2016/17 verkkokauppa

Nauti elämästä, nauti jalkapallo. Tervetuloa sivuillemme: finejalkapallo.com, jakaa teidän kanssanne uusimmat jalkapallo pelipaidat.

Liverpool haluaa myydä Coutinhon Barcelonassa tammikuussa

Espanjan Daily Sport -lehden raportin mukaan Barcelona ei ole luopunut toivosta houkutella Liverpoolin numero 10 jalkapallo pelipaidat omistajaa Philippe Coutinhoa ja toivoa siirtyvänsä tammikuussa.

Brasilialainen oli Nou Campin jättiläisten tärkeä siirtotavoite kesäikkunan aikana, mutta punaiset pitivät kiinni ja pitivät miestä.

Urheilu ilmoittaa, että Barcelona on pysynyt säännöllisessä kontaktissa entisen Inter Milan-keskikentän seurueen kanssa 25 päivän kuluttua epäonnistuneesta liikkeestä. Barcelona jalkapallo pelipaidat 2017/18 myyntiin verkkokaupassa.

Ja että he toivovat saavansa sopimuksen joko tammikuussa tai heinäkuussa, kun Liverpool harkitsee - ensimmäistä kertaa - mahdollisuutta myydä supertähtiään.

Coutinhon agentti ja perhe ovat olleet yhteydessä Anfieldin hierarkiaan ja ovat yrittäneet keskustella klubin ystävällisestä poistumisesta. Voit myös ostaa Barcelona pelipaita lasten näyttämään tukeanne.