1 Followers
jalkapallopelipaidatfi

Painatuksella halvalla jalkapallo pelipaidat/peliasut 2016/17 verkkokauppa

Nauti elämästä, nauti jalkapallo. Tervetuloa sivuillemme: finejalkapallo.com, jakaa teidän kanssanne uusimmat jalkapallo pelipaidat.

Manchester City aikoo uudistaa sopimuksen kolmen pelaajan kanssa

Manchester Cityilla on hyvä tähti uudessa kaudella, ne 4 voittoa ja 1 johtavat Premiershipin sijoituksia. Manchester Cityn johtajat ovat myös erittäin tyytyväisiä tiimin suorituskykyyn. Daily Telegraph ilmoitti, että Manchester City aikoo korottaa 33: n jalkapallo pelipaidat omistajan Gabriel Jeesuksen palkkaa ja he myös aikovat uudistaa sopimuksia David Silvan ja Kevin de Bruynen kanssa.

Manchester City toivoo laajentavan Silvan sopimuksen vuodeksi. Ja De Bruyne odotetaan saavan kaksinkertaiset palkat. Nykyinen palkka on 6 miljoonaa puntaa. Uuden sopimuksen neuvottelut alkavat lähiviikkoina. Manchester City jalkapallo pelipaidat 2017/18 myytävänä verkkokauppa.

Samalla myös Manchester City aikoo nostaa Gabriel Jeesuksen palkkaa, nykyisen viikoittaisen palkkansa 70 000 puntaa. Viimeisten yhdeksän kuukauden aikana Jeesus on osoittanut voimaa, ja nyt hän on jo Manchester Cityn suurin ottelija. Voit myös ostaa Manchester City pelipaita lasten näyttämään tukeanne.