1 Followers
jalkapallopelipaidatfi

Painatuksella halvalla jalkapallo pelipaidat/peliasut 2016/17 verkkokauppa

Nauti elämästä, nauti jalkapallo. Tervetuloa sivuillemme: finejalkapallo.com, jakaa teidän kanssanne uusimmat jalkapallo pelipaidat.

Halvalla Paulo Dybala 10 Juventus jalkapallo peliasut netistä

Mestarien liigan ryhmävaihe on alkamassa, Juventus kohtaavat jälleen Barcelonassa. Esikurssitulokokouksessa Juventus nro 10 jalkapallo pelipaidat omistaja Paulo Dybala sanoi, että hän ei voinut vastata Messi ja Ronaldon tasoa.<!--?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" ?-->

Viime kaudella Juventus poistui Barcelonasta Mestarien liigassa. Tällä kaudella Neymar lähti Barcelonasta. Hän kysyi, onko hän luottamusta voittamaan Barcelonassa. "Vaikka Barcelona menetti tärkeän pelaajan, kuten Neymar, mutta hän on subbed hänelle toisen tärkeän toimijan, sinun on kunnioitettava heitä, kuka he ovat, heidän historiansa, heidän nimensä. He eivät ole päästy tavoitteeseen tällä kaudella. " Juventus jalkapallo pelipaidat 2017/18 myydään verkkokaupassa.

Tänä kesänä siirto markkinoilla, Dybala on usein sidoksissa Barcelonaan. Kun tämä puhui tästä, Dybala sanoi: "En tiedä, onko Barcelonassa ollut minua koskaan etsimässä minua, kukaan ei ole kertonut minulle siitä, en tiedä, mitä tulevaisuudessa tapahtuu, olen tyytyväinen Juventukseen. "Minulla on erittäin tärkeä numero tällä kaudella (nro 10). Niin kauan kuin Juventus haluaa minun jäädä, en jätä." Voit myös ostaa Juventus pelipaita lasten näyttämään tukeanne.