1 Followers
jalkapallopelipaidatfi

Painatuksella halvalla jalkapallo pelipaidat/peliasut 2016/17 verkkokauppa

Nauti elämästä, nauti jalkapallo. Tervetuloa sivuillemme: finejalkapallo.com, jakaa teidän kanssanne uusimmat jalkapallo pelipaidat.

Real Madrid ilmoitti joukkueen varten 2017-18 Mestarien liigan

2017-18 kausi Mestarien liigan on alkamassa, puolustava mestari Real Madrid myös toimitti Mestarien liigan joukkue lista. Näemme, että tässä luettelossa on useita nuoria - kuten Zidaneen poika Luca Zidane. jalkapallo pelipaidat myytävänä verkkokaupassa.

Kuten odotettiin, Real Madrid rekisteröi jokaisen pelaajan ensimmäisellä kerralla ja jotkut canteranot, jotka voivat pelata tarvittaessa. Kun tiedät, kuinka vahva heidän keskikenttä on, on järkevää, että Madrid käyttää näitä ylimääräisiä lähtö- ja saapumisaikoja puolustus- ja loukkaavaan linjaan. Voit myös ostaa Real Madrid jalkapallo pelipaidat 2017 tukea tukeaksesi.

Real Madridin Mestarien liigan lista:

Maalivahdit: Keylor Navas, Kiko Casilla, LZidane.

Puolustajat: Dani Carvajal, Achraf Hakimi, Sergio Ramos, Raphael Varane, Nacho, Jesus Vallejo, Marcelo, Theo Hernandez, Alvaro Tejero, Luismi Quezada, Manu Hernando ja Jose Leon Bernal. lapsille jalkapallo pelipaidat myynnissä laadukkaita ja nopeita toimituksia!

Keskikenttäpelaajat: Casemiro, Marcos Llorente, Toni Kroos, Luka Modric, Mateo Kovacic, Isco, Dani Ceballos, Lucas Vazquez ja Marco Asensio.

Hyökkääjät: Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, Gareth Bale, Borja Mayoral, Dani Gomez, Franchu, Oscar.