1 Followers
jalkapallopelipaidatfi

Painatuksella halvalla jalkapallo pelipaidat/peliasut 2016/17 verkkokauppa

Nauti elämästä, nauti jalkapallo. Tervetuloa sivuillemme: finejalkapallo.com, jakaa teidän kanssanne uusimmat jalkapallo pelipaidat.

Mourinho myönsi, että hän haluaa allekirjoittaa Balea

Manchester United tuo tullessaan UEFA Super Cupin Real Madridin kanssa. Lehdistötilaisuudessa Mourinho myönsi, että hän aikoo tuoda Real Madridin numeron 11 jalkapallo pelipaidat omistaja Bale takaisin Valioliigaan.

Mourinho sanoi: "Jos hän soittaa huomenna, en enää ajattele sitä, jos hän pelaa huomenna Real Madridia kohtaan, se edustaa sitä, että hän on edelleen Real Madridin suunnitelmassa, mutta jos hän ei ole Real Madridin suunnitelmassa, Sitten tulee olemaan muita pelaajia liittymään Real Madridiin ja yritämme odottaa häntä Manchester Unitedissa. " Real Madrid jalkapallo pelipaidat 2017 myytävänä verkkokaupassa.

Tähän mennessä Bale on tehnyt 150 Real Madridin ottelua ja teki 67 maalia. Hän auttoi Real Madridia voitti yhden La Liga -mestaruuden, yhden King's Cup -mestarin, kolme Mestarien liigan mestaria, yhden World Club Cupin ja kaksi Euroopan Super Cup -mestaria.