1 Followers
jalkapallopelipaidatfi

Painatuksella halvalla jalkapallo pelipaidat/peliasut 2016/17 verkkokauppa

Nauti elämästä, nauti jalkapallo. Tervetuloa sivuillemme: finejalkapallo.com, jakaa teidän kanssanne uusimmat jalkapallo pelipaidat.

Barcelona kielsi, että Neymar haluaa lähteä

Barcelonan numero 11 jalkapallo pelipaidat omistaja Neymar Jr on jälleen kytketty Paris Saint-Germainiin. Eilen monet tiedotusvälineet ilmoittivat, että Neymar ei ole tyytyväinen Barcelonaan. Neymarin isä lähtee Pariisin Saint Germainiin tällä viikolla, ja hän neuvottelee Pariisin Saint Germain -johtajan kanssa.

"Marca-sanomalehti" sanoi, että jos Neymar suostuisi Pariisin Saint-Germainiin, Paris Saint-Germain maksaa noin 222 miljoonaa euroa purkautuneita vahinkoja Barcelonaan. Ja Paris Saint-Germain valmisteli myös 5-vuotisen, noin 30 miljoonan euron vuotuisen palkan hänelle. Neymar Jr jalkapallo pelipaidat myytävänä verkkokaupassa.

Mutta Barcelonan tekninen johtaja kiisti nämä huhut lehdistötilaisuudessa maanantaina. Hän sanoi: "Barcelonan ilman Neymaria, kukaan klubi ei maksa Neymarin maksuvaikeuksia, emmekä ole vielä saanut tarjouksia hänelle." Voit myös ostaa lapsille jalkapallo pelipaidat näyttää tukeanne.