1 Followers
jalkapallopelipaidatfi

Painatuksella halvalla jalkapallo pelipaidat/peliasut 2016/17 verkkokauppa

Nauti elämästä, nauti jalkapallo. Tervetuloa sivuillemme: finejalkapallo.com, jakaa teidän kanssanne uusimmat jalkapallo pelipaidat.

Nuoret pelaajat johti ranskalaisen 3-2 voittamaan Englannin

Juuri valmistuneessa kansainvälisessä lämmittelyssä Ranskan koti 3-2 voiton Englannissa. Vaikka pukeutumisnumero 19 jalkapallo pelipaidat Harry Kane sijoitti kaksi maalia Englannille, mutta hänen tiiminsä ei silti voinut voittaa voittoa Stade de Francesta.

Ranskan valmentaja Didier Deschampsin mielessä tämän päivän ystävällinen näyttäisi valmistavan nuorempia pelaajia. Nykyisessä pelissä 18-vuotias Mbapei, 20-vuotias Dembele, 22-vuotias Mendy, 21- Vanha Lemar on molemmilla erittäin hyvä suorituskyky. Ranska jalkapallo pelipaidat myytävänä verkkokaupassa.

Penkillä Ranskassa on edelleen 22-vuotias PSG-keskikenttä Rabiot, 22-vuotias Olympique lyonnais keskikenttäpelaaja Tolisso ja 21-vuotias PSG-puolustaja Kimpembe. Voit myös ostaa lapsille jalkapallo pelipaidat näyttää tukeanne.

Lisäksi on syytä mainita, että tämän päivän pelissä kuuluisat pelaajat, kuten Griezmann, Payet ja Matuidi ovat istuneet penkillä. Ranskan joukkueella on niin paljon lahjakkaita nuoria pelaajia, The Daily Mail sanoi: "Heillä on valoisa tulevaisuus ja tulevaisuus kuuluu Ranskaan."