1 Followers
jalkapallopelipaidatfi

Painatuksella halvalla jalkapallo pelipaidat/peliasut 2016/17 verkkokauppa

Nauti elämästä, nauti jalkapallo. Tervetuloa sivuillemme: finejalkapallo.com, jakaa teidän kanssanne uusimmat jalkapallo pelipaidat.

Real Madrid: arvonnan Bayern München on huonoin tulos

Vuonna juuri totesi Mestarien liigan 1/4 lopullinen piirtää, Real Madrid kiinnittää Bayern München. jalkapallo pelipaidat myynnissä verkkokaupassa.<!--?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" ?-->

Vedon jälkeen seremonia, Real Madrid PR johtaja Boutragano hyväksynyt haastattelussa hän sanoi, että arvonnan Bayern München oli huonoin tulos Real Madrid.

"Ei ole epäilystäkään, että tämä on huonoin tulos, ja tiedämme hyvin vahvuus Bayern Münchenin. Draw Bayern tarkoittaa, että meillä on vaikea puolivälierissä", hän sanoi. Jos olet fanit Real Madrid, voit myös ostaa Real Madrid pelipaita näyttää tukea.

Ensimmäinen kierros peli, Real Madrid pois vastaan Bayern München, ja toinen kierros järjestetään Bernabeu. Jotta tällainen aikataulu, Boutragano sanoi, että se oli hyvä uutinen Real Madrid: "Jos on olemassa jokin hyvä uutinen meille, että on toinen kierros järjestetään Bernabeu, joka on meille etu."

Jalkapallo Pelipaidat Real Madrid 2016-17 3rd Paita Pitkähihainen