1 Followers
jalkapallopelipaidatfi

Painatuksella halvalla jalkapallo pelipaidat/peliasut 2016/17 verkkokauppa

Nauti elämästä, nauti jalkapallo. Tervetuloa sivuillemme: finejalkapallo.com, jakaa teidän kanssanne uusimmat jalkapallo pelipaidat.

Real Madrid jalkapallo peliasut 2016/17|jalkapallopaidat lapsille halvalla

Mukaan Espanjan tiedotusvälineet kertoivat, että, Paris Saint-Germain aikoo allekirjoittaa numero 10 Real Madrid pelipaita 2016 2017 omistaja James Rodriguez tammikuussa.

Kuten me kaikki tiedämme, tällä hetkellä James voi saada mahdollisuuden Real Madrid, hänen tilanne ei ole hyvä. Aiemmin on olemassa paljon huhuja hänestä halua lähteä Real Madrid. Ja mukaan viimeisimmän raportin, puheenjohtaja Paris Saint-Germain on tarjonnut lainaus hänen agentti, he toivovat saada James tammikuun siirto ikkunan. Osta jalkapallo pelipaidat Paris Saint-Germain verkkokaupasta.

Tänä kesänä, jotta pysyä Real Madrid James hylkäsi paljon tarjouksen. Ja Zidane on toistuvasti sanonut, että hän ei halua James lähteä. Mutta James on nyt vähitellen tullut korvike pelaaja, ei ole mahdotonta, että hän jättää Real Madrid talvella. Jos olet fanit James Rodriguez, voit myös ostaa Real Madrid pelipaita Lasten 16/17 tuette häntä.